Menu

Επιχειρησιακή Διαχείριση & ORAT

Πιστεύουμε ότι η επιτυχής λειτουργία μιας επιχείρησης αερολιμένος είναι ένα σύνθετο έργο  που απαιτεί συνεκτική και αποτελεσματική διασύνδεση μεταξύ των αερολιμενικών επιχειρησιακών λειτουργιών, των αεροπορικών εταιρειών, των χειριστών εδάφους και άλλων επιχειρηματικών  οντοτήτων.

Σε αυτό το απαιτητικό περιβάλλον, προσφέρουμε την υποστήριξή και εμπειρία μας στη δημιουργία και διαχείριση ενός λειτουργικού τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών & Εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένου του Συστήματος Διαχείρισης Αποσκευών (BHS). Για τα νέα έργα (greenfield), επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση κόστους και χρόνου μέσω της φάσης της  επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Η LAS Solutions αναλαμβάνει το ρόλο του ελέγχου των τεχνικών συστημάτων και της  συντήρησης για όλα τα ειδικά συστήματα που σχετίζονται με το αεροδρόμιο. Παραδείγματα συστημάτων στα οποία διαθέτουμε εμπειρία είναι τα BHS, Γέφυρες Επιβατών, Μονάδες Επίγειας Εξυπηρέτησης Ισχύος και Οπτικά Συστήματα Προσανατολισμού, καθώς και για τον εξοπλισμό που σχετίζεται με το κτίριο, όπως το Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίων (BAS), HVAC, Μηχανολογικά και Ηλεκτρολογικά Συστήματα.

Up LAS Solutions